Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

”Este cel mai puternic club din România”. Mihai Popa, încântat că a ajuns la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21702756/2/popa-cfr.jpg

CFR Cluj s-a înţeles cu Udinese pentru transferul lui Răzvan Sava, aşa că ardelenii s-au reorientat către un alt portar, tot din Serie A.

Formaţia din Gruia a bătut palma cu Torino pentru împrumutul lui Mihai Popa.

”Mă simt foarte bine şi foarte încrezător. Am venit cu gânduri măreţe. Am venit să câştig campionatul, am venit să câştig trofee, n-am câştigat până acum. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa.

Cu siguranţă am căpătat experienţă în Italia, cu siguranţă am trecut prin situaţii grele, iar acum mă simt mai puternic. Sper ca experienţa pe care am căpătat-o acolo să o pun în ajutorul echipei aici.

CFR Cluj este cel mai puternic club din România la momentul actual. Clar nu pot să refuz cea mai puternică echipă din România. Cu siguranţă o să fiu cel mai mare suporter la meciul de mâine (n.r. joi, 15 august, cu Maccabi Petah Tikva). Îmi doresc să câştigăm”
, a spus noul portar al ardelenilor.

Sosit la începutul sezonului 2023/2024 la Torino, Popa nu a bifat niciun meci în tricoul italienilor, astfel că va reveni înapoi în Superliga.

Portarul crescut în academia lui Hagi a mai trecut pe la Farul, Rapid, Unirea Constanţa Astra Giurgiu şi Voluntari. Ilfovenii l-au cedat în vara anului trecut la Torino pentru care nu a apucat să debuteze la prima echipă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele