Ultima oră
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”
Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu" Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu"
Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League
Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League
FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League
VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric

”Eu cred că o echipă naţională ar trebui sprijinită”. Selecţionerul Florentin Pera face apel la suporteri

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21417134/1/profimedia-0825944637.jpg

Naţionala României a învins reprezentativa Japoniei, sâmbătă, în grupa principală III a Campionatului Mondial, scor 32-28 (17-14), în penultimul meci. Eliza Buceschi a marcat 12 goluri.

Alte marcatoare importante au fost: Pintea 3, Ostase 3, Seraficeanu 3, iar pentru Japonia s-a remarcat Aizawa 5.

Florentin Pera, selecţionerul României a făcut apel la fani să sprijine naţionala, chiar dacă mai sunt şanse infime de calificare în sferturile de finală.

 

”Eu cred că o echipă naţională ar trebui sprijinită până în finalul competiţiei. Suporterii adevăraţi şi sinceri, care iubesc cu adevărat România susţin şi în momentele grele, nu numai la victorie.

Eu pentru aceşti oameni şi pentru cei dragi de acasă le-am spus şi fetelor că trebuie să luptăm până la finalul Campionatului Mondial. Nu a fost deloc un traseu uşor”, a spus Pera, după victoria cu Japonia.

Ultima dispută pentru tricolore în grupa III va avea loc luni, cu Polonia (ora 19.00). România are 4 puncte (locul 3 temporar) în grupa III.  

Rezultatele anterioare ale României: 44-19 cu Chile, 37-28 cu Serbia, 23-39 cu Danemarca (grupa preliminară E), 22-24 cu Germania (grupa principală III).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele