Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 0-1, în direct la Prima Sport 1. Tănase deschide scorul VIDEO | Sepsi - FCSB 0-1, în direct la Prima Sport 1. Tănase deschide scorul
Basarab Panduru l-a distrus pe antrenor: ”Face echipa asta să joace mai prost cu trecerea timpului!” | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru l-a distrus pe antrenor: ”Face echipa asta să joace mai prost cu trecerea timpului!” | VIDEO EXCLUSIV
”Aşa se face peste tot. Nu ai echipă, mergi la TV! Ăştia fac mai rău decât noi, care suntem de 15 ani aici”. Basarab Panduru, răspuns pentru Dorinel Munteanu. Discursul manifest al fostului internaţional | VIDEO EXCLUSIV

”Aşa se face peste tot. Nu ai echipă, mergi la TV! Ăştia fac mai rău decât noi, care suntem de 15 ani aici”. Basarab Panduru, răspuns pentru Dorinel Munteanu. Discursul manifest al fostului internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Rapid Bucureşti a câştigat Supercupa României la volei, în faţa campioanei Corona Braşov Rapid Bucureşti a câştigat Supercupa României la volei, în faţa campioanei Corona Braşov
Primă uriaşă pentru jucătorii de la Sepsi. ”Să câştigăm cu FCSB cu orice preţ” Primă uriaşă pentru jucătorii de la Sepsi. ”Să câştigăm cu FCSB cu orice preţ”
VIDEO | CSM Oradea a dat lovitura şi a câştigat pe terenul campioanei UBT Cluj VIDEO | CSM Oradea a dat lovitura şi a câştigat pe terenul campioanei UBT Cluj

Eugen Neagoe a tras concluziile după ce a l-a răpus pe Gică Hagi: ”Am meritat victoria!”

Superliga Publicat astăzi, 19:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21748874/2/neagoe.jpg

Gloria Buzău a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în cadrul etapei a 11-a din Superligă.

La Buzău, după ocazia lui Alibec din minutul 4, unui spectator i s-a făcut rău în minutul 12 şi meciul s-a întrerupt pentru a se permite intervenţia medicilor. Partida s-a reluat după o întrerupere de cinci minute şi Narek Grigoryan a trimis în bară, în minutul 35.

Budescu a replicat pentru gazde cu o lovitură liberă în minutul 47 şi elevii lui Neagoe au reuşit să înscrie în minutul 77. Budescu a pasat lung, pentru Ion Gheorghe, în careu, acesta i-a trimis lui Dario Canadjija, iar croatul a înscris plasat pentru 1-0. Gloria s-a impus, în cele din urmă, la limită şi Farul pierde al cincilea meci în campionat.

La finalul meciului, Eugen Neagoe a oferit mai multe declaraţii. El consideră că echipa lui a meritat victoria. 

”Am meritat victoria!”

”Trei puncte importante, este o victorie mare, este campioana din 2023. Duminica viitoare întâlnim campioana din 2024 (n.r. FCSB) şi sperăm să repetăm performanţa. Până atunci, băieţii merită felicitări pentru meciul pe care l-au făcut, au făcut un meci bun.

OK, au avut şi ei două şanse, dar sunt şi ei o echipă bună. Este destul de greu ca în cele 94 de minute cei de la Farul să nu-şi creeze ocazii. Au fost puţine ocazii, dar şi-au creat. Am meritat victoria, cred că am făcut un joc bun, chiar foarte bun. 

Ştiam ce probleme au cei de la Farul, golul aşa l-am marcat. Am mai avut o situaţie asemănătoare şi puteam să marcăm. Este o victorie meritată, cred că băieţii merită felicitări şi vreau să le mulţumesc şi suporterilor. 

Budescu este un jucător valoros, el ştie acest lucru şi ştie ce vreau de la el. Este un jucător foarte valoros, este important pentru noi. El se pregăteşte, are moment în care se dăruieşte pentru echipă. Este îmbucurător şi este un lider al echipei”, a spus Eugen Neagoe. 

Neagoe este neînvins pe banca buzoienilor, iar echipa lui Hagi este pe 11, cu 12 puncte, în timp ce Gloria Buzău, aflată la prima victorie pe propriul teren, are 10 puncte şi este a 15-a.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele