Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Eveniment special dedicat "sfertului românesc"! Când va avea loc | EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21714607/1/profimedia-0018087219.jpg

În primăvara anului 2006, FCSB (Steaua pe atunci) şi Rapid s-au duelat în sferturile Cupei UEFA. Învingători au fost "roş-albaştrii", datorită golului marcat în deplasare.

Invitat în studioul emisiunii Fobtal Show, Florin Lovin a dezvîluti că va avea loc un meci demonstrativ între cele două garnituri care au obţinut cea mai mare performanţă românească de după 1989.

Fostul fotbalist a dezvăluit că evenimentul va avea loc în 2026, la 20 de ani la celebra "dublă".

"Am fost acum la un eveniment, la unu meci demonstrativ şi Maftei mi-a dat ideea. Am dus-o puţin mai departe şi am zis că dacă se apropie 20 de ani să dăm o notă festivă şi să fie gând se vor împlini 20 de ani şi în 2026 se vor împlini 20 de ani.

Chiar ar fi frumos, cel puţin pentru cei din generaţia mea şi cei mai tinerei, cred că ar fi un eveniment frumos. Mai frumos este că toţi suntem fit şi va fi un meci ca pe vremuri.

E bine că am făcut anunţul ăsta, nu mai ai nicio scuză dacă în doi ani nu ai reuşit", a declarat Florin Lovin la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele