Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

EXCLUSIV | CFR Cluj, descătuşată post-Petrescu.”Arată bine”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21262763/1/cfr-1907-cluj-politehnica-iasi-superliga-superbet-15-07-2023.jpg

CFR Cluj a câştigat în deplasare, scor 3-1, cu cei de la UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii. Oaspeţii au revenit de la 0-1.

Ionuţ Rada a remarcat la Fotbal Show faptul că fosta campioană a României arată foarte bine cu Andrea Mandorlini pe bancă. Italianul i-a luat locul lui Dan Petrescu pe banca tehnică.

”Arată bine. Deşi pe un teren greu, asta mi-a plăcut că a egalat imediat. Au dus jucători în careu. Plus după ce au marcat, CFR şi prin experienţă a reuşit să preia controlul.

A doua repriză însă nu putem vorbi de fotbal, pentru că terenul era cum era. Dar iată că CFR după era Petrescu reuşeşte să arate nesperat de bine. Toată lumea s-a speriat că au plecat mulţi titulari, dar iată că Mandorlini reuşeşte”,
a explicat Rada, pentru Prima Sport.

Prima repriză de la Arad a fost una cu multe evenimente. A fost, mai întâi, golul spectaculos al lui Cooper, care a deschis scorul pentru UTA în minutul 27. Oaspeţii au egalat după doar două minute, când o fază purtată de Manea şi Jefte Betancort a fost finalizată de Bîrligea.

În minutul 34 Carp l-a faultat în careu pe Bîrligea şi arbitrul Găman a dictat penalti, executat de Jefte Betancor şi apărat de Florin Iacob în minutul 39. Totuşi, la faza următoare, Carp a trimis mingea în propria poartă şi CFR a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Repriza s-a încheiat cu o ploaie torenţială care a inundat zona băncilor de rezerve de pe stadionul arădean.

În repriza secundă Yeboah a majorat diferenţa de pe tabelă în favoarea oaspeţilor, stabilind scorul final, 3-1 pentru CFR, care, cu şase puncte, este noul lider al clasamentului Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele