Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

EXCLUSIV ǀ Cristi Dulca, despre eliminarea lui Pierret din prima repriză. ”Eu zic că e un pic de exces de zel”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20697846/1/mczoptqymczoyxnopthkmzg5yja3nwyxyzi2n2fhmtm5m2u0mtniotkyotuy-thumb.jpg

Cristi Dulca, selecţionerul Echipei Naţionale de fotbal feminin, a vorbit la Fotbal Show despre momentul eliminării lui Pierret. Francezul a marcat în partida cu Botoşani o ”dublă”, dar a fost eliminat înainte de pauză. 

Pierret se accidentase în urma unei ciocniri cu portarul Pap şi a primit îngrijiri medicale. Acesta a fost nevoit să iasă de pe teren, conform regulamentului şi să intre când primeşte acceptul arbitrului. Mijlocaşul lui Dinamo a intrat pe teren la îndemnul băncii, a primit al doilea galben şi a fost eliminat când mai erau câteva secunde din prima repriză.

Cristi Dulca a spus că arbitrajul din această seară a fost slab şi că nu doar decizia aceasta a fost eronată. Fostul jucător a catalogat acordarea celui de-al doilea galben ca fiind o decizie exagerată.

”Cred că a fost o greşeală de bancă, dar eu ştiu că al patrulea arbitru trebuie să ţină jucătorul acolo şi jucătorul întreabă tot timpul dacă poate să intre”

”Eu zic că e un pic de exces de zel, iar dacă ajungem să vorbim de arbitraj nu a fost un arbitraj foarte reuşit pentru această brigadă, chiar au fost multe greşeli, nu au gestionat bine jocul, s-a văzut şi la final starea de nervozitate. Plus ce s-a întâmplat în finalul jocului”, a declarat Cristi Dulca la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele