Ultima oră
Marius Şumudică şi-a anunţat demisia! Marius Şumudică şi-a anunţat demisia!
”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania ”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun" Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun"
Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă
Eintracht Frankfurt – Bayern 3-3. Bavarezii s-au văzut egalaţi în minutul 90+4 Eintracht Frankfurt – Bayern 3-3. Bavarezii s-au văzut egalaţi în minutul 90+4

EXCLUSIV | "Ghiocelul de toamnă ţine două săptămâni". Marius Şumudică, "înţepat" după înfrângerea de la Botoşani

Rapid Publicat de Tudor Moisa astăzi, 20:38
mail-share icon Email

FC Botoşani a învins-o pe Rapid, scor 2-0, duminică seară. În urma acestei înfrângeri, echipa din Giuleşti se află abia pe poziţia a 12-a în Superligă, la cinci punct de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21756793/1/fc-botosani-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-06-10-2024.jpg

Rapid a avut o prestaţie ştersă în meciul de la Botoşani. Chiar şi la 2-0, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a fost mai periculoasă, astfel că după fluierul final, Marius Şumudică a fost ironizat.

După victoria obţinută de Rapid la Clinceni, cu Unirea Slobozia, Marius Şumudică a spus că echipa pregătită de el "creşte ca nişte ghiocei", reacţie care la vremea respectivă a stârnit amuzament.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Basarab Panduru a rememorat declaraţia lui Şumudică şi a spus că ghioceii de toamnă se ofilesc după două săptămâni, o aluzie la situaţia Rapidului de acum.

"Am văzut şi m-am mirat puţin. Ghiocelul de toamnă ţine două săptămâni. În prima săptămână se apleacă puţin, în a doua de tot, nu îşi revine. Un rezultat surpriznător.

Rapidul, de când a venit Şumudică, a reuşit să marcheze în fiecare deplasare, a şi câştigat două meciuri, cu Slobozia şi cu Iaşi. A făcut egal la Craiova, a marcat de fiecare dată, de data asta nu marchează.

Pierde meciul şi cred că din momentul ăsta ceva probleme sunt, pentru că ceva nu merge. Dacă te bate "U" Cluj, hai să zici că era echipa de pe primul loc. Dacă faci egal cu Galaţiul, echipa de pe locul doi sau cât era, greu de învins, hai că mai merge, dar când te bate echipa de pe ultimul loc, cred că e o problemă ", a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele