Ultima oră
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”

EXCLUSIV | Gigi Becali, reacţie surprinzătoare când a fost întrebat de lupta la titlu! "Nu suntem favoriţi"

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21518956/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-2.jpg

FCSB a fost zdrobită de Rapid, scor 4-0, sâmbătă seară.

Chiar dacă formaţia pe care o patronează a fost umilită, iar la startul play-off-ului sunt doar patru puncte între FCSB şi Rapid şi cinci între FCSB şi CFR Cluj, Gigi Becali este convins că echipa sa va triumfa.

Gigi Becali a ţinut să puncteze acest aspect, în direct la emisiunea Fanatik Superliga. Finanţatorul "roş-albaştrilor" a spus că FCSB nu doar că este favorită, ci "foarte favorită" în lupta pentru titlu.

"Titlul tot al nostru e. Sunt patru puncte, noi acuma ne permitem să facem două egaluri. Noi dacă facem un egal nu e problemă, ei dacă fac egal se fac şase (n.r. puncte). Ei la prima greşeală au ieşit!

Dacă noi batem în prima etapă pe Sepsi şi ei fac un egal cu Farul, s-a terminat titlul. Tot aceeaşi chestiune şi cu ei (n.r. CFR Cluj), la primul egal s-a terminat. CFR joacă în prima etapă cu Craiova.

Nu suntem favoriţi, suntem foarte favoriţi, nu că favoriţi, suntem ca şi campioni", a declarat Gigi Becali, în direct la Prima Sport

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele