Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău, despre prima partida a lui Dinamo în Liga 2. ”Victoria e cea mai importantă”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20804354/1/sabau.png

Dinamo, retrogradată din primul eşalon în acest an, a început sezonul de Liga  cu victorie, scor 1-0, în deplasare, în faţa echipeI Progresul Spartac, care a venit din liga a treia.

Ioan Ovidiu Sabău a analizat jocul lui Dinamo şi crede că victoria aceasta este foarte importantă. ”Moţul” e de părere că o eventuală promovare a lui Dinamo depinde de cum va gestiona Ovidiu Burcă situaţia de la club.

”O victorie până la urmă ăsta e cel mai important lucru, chiar dacă au jucat ultimele momente din joc în inferioritate numerică. Sigur că, pentru Dinamo să joace în Liga 2 nu e uşor, mai ales că acum nu mai sunt super jucători, jucători de calitate, dar se creează aşa o atmosferă de meci la Liga 2, vor fi mulţi suporteri şi adversarii vor juca cu multă ambiţie.

Acum depinde de Ovidiu Burcă şi de ce jucători are la dispoziţie, dacă va avea stabilitate din punct de vedere financiar, că e foarte important. Şi dacă va reuşi să îi acapareze şi să îi motiveze pe aceşti jucători, pentru ce înseamnă Liga 2. ”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea Fotbal Show.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele