Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

EXCLUSIV VIDEO | Ionuţ Rada, deranjat de atitudinea lui Sefer, după înfrângerea în faţa Chindiei. ”Ar trebui să aibă un altfel de discurs”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

Echipa Chindia Târgovişte a obţinut luni prima victorie din actualul sezon, scor 2-1, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Superligă.

Antonio Sefer a fost deranjat de modul în care s-au apărat cei de la Chindia Târgovişte. Ionuţ Rada a criticat discursul rapidistului de după partida pierdută în faţa târgoviştenilor şi e de părere că o astfel de atitudine îi va dăuna pe viitor. 

”Eu cred că ar trebui şi un pic de modestie în felul în care vorbesc, pentru că şi el aici, chiar dacă este un jucător tânăr, un jucător care a marcat, deja are în discursul lui <<echipele mici se apără>>, nu cred că e treaba lui asta. E un jucător care este încă la început în carieră, dar cred ar trebui să aibă un altfel de discurs în primul rând, să fie atent la ceea ce joacă el şi să nu critice tactica unei alte echipe şi să catalogheze, echipă mare, echipă mică.

Aici se pierd cumva nişte valori, jucătorii îşi pierd capul şi apoi ne întrebăm de ce aceşti jucători nu mai au evoluţii importante. Este un jucător care promite, dar trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să fie concentrat pe ceea ce joacă el.”, a declarat Ionuţ Rada, în exclusivitate la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele