Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

EXCLUSIV VIDEO | Ionuţ Rada îl critică pe Rădoi după eşecul din Cupa Româinei cu FC Argeş. ”Rezultatele sunt o consecinţă a ceea ce se întâmplă în vestiar”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 dec 2022
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Argeş cu 2-1 şi părăseşte Cupa României încă din faza grupelor. Piteştenii au încheiat pe poziţia a doua şi vor merge mai departe.

Oltenii au ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, iar Ionuţ Rada e de părere că Rădoi a pierdut vestiarul din cauza declaraţiilor pe care le-a facut după meciurile slabe ale echipei, dar şi a sancţiunilor pe care le-a aplicat jucătorilor.

”Am mai văzut rezultate (n.r. negative) şi chiar aseară vorbeam de rezultatele negative pe care le avea Cristiano Bergodi la Sepsi, a avut patru înfrângeri consecutive după care au venit nişte rezultate pozitive. Nu ar fi asta o problemă că pierde, problema cea mai mare este felul cum el a gestionat sau gestionează în continuare echipa, vestiarul, declaraţiile, chiar dacă pentru noi presa, pentru oamenii din exterior place acest discurs, clar face foarte mult rău echipei, jucătorilor.

Din punctul meu de vedere rezultatele sunt o consecinţă a ceea ce se întâmplă în vestiar, între el şi jucători. Bergodi nu se lua niciodată de jucători, chiar dacă şi acolo când pierdea greşeau nişte jucători, ar fi putut şi el (n.r. Bergodi) să înceapă cu un discurs <<au greşit X şi Y>>”, a declarat Ionuţ Rada, în exclusivitate la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt