Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

Exod la UTA Arad! Mircea Rednic a renunţat la 10 jucători

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21223025/1/uta.jpg

Vara vine cu o schimbare radicală de lot la UTA Arad. Mircea Rednic a renunţat ”dintr-un foc” la 10 jucători.

Acestora li se mai adaugă fundaşul Romario Benzar şi ale mijlocaşul Bautista Cascini, de care arădenii s-au despărţit acum câteva zile.

”Zece jucători nu vor continua la Arad. Portarii Dragoş Balauru şi Haralambie Mociu, fundaşii Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic şi mijlocaşii Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone şi Willie Barbosa nu vor mai continua în tricoul roş-alb.

Le mulţumim tuturor pentru aportul adus în perioada petrecută la Arad şi le dorim multă baftă în viitor”,
este comunicatul celor de la UTA.

Obiectiv îndeplinit pentru Rednic

Mircea Rednic a fost adus la Arad pentru a salva echipa de la retrogradare şi a reuşit să îşi îndeplinească acest obiectiv. Marţi, antrenorul a recunoscut că a semnat o nouă înţelegere cu UTA, pe o perioadă de doi ani. 

”Astăzi am semnat un contract pe doi ani!”

”Astăzi (n.r. - luni) am semnat un contract pe doi ani cu UTA, căci aveam doar un precontract cu opţiune pentru Liga 2. E un contract strict cu obiectiv play-off-ul. La ce ne-am propus în aceşti doi ani, prelungirea o să vină de la sine. 

Mă simt foarte bine, e un proiect serios, în care am crezut de la început. De fapt i-am şi spus domnului Meszar că eu am nevoie de un proiect serios, nu mai vreau să preiau echipe din mers fără ceva siguranţă în spate. Eu aveam bagajele să merg în Belgia, deja aveam o înţelegere cu Zulte Waregem, care era în prima divizie şi erau siguri că vor şi rămâne acolo. Dar, au pierdut cu Cercle de Brugge, care era pe la mijlocul clasamentului. 

Am căzut de acord să mă duc în liga a doua, dar pe la ora 10 (n.r. - 22) m-a sunat domnul Meszar şi mi-a propus să o preiau pe UTA. Nu am stat pe gânduri, în 10 minute i-am dat răspunsul. O tatonare prin interpuşi a mai fost cu vreo lună şi jumătate înainte, dar rezultatele de atunci l-au mai ţinut pe Balint în funcţie”, a spus Mircea Rednic, pentru LaStradaTV.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele