Ultima oră
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”

Expertul Premier League a analizat derby-ul etapei, Man. United - Liverpool | VIDEO EXCLUSIV

Premier League Publicat pe 31 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21718482/1/profimedia-0896549166.jpg

Manchester United primeşte vizita lui Liverpool într-un duel ce face parte din cadrul etapei cu numărul 3 din Premier League. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • SuperSpecial Anglia se vede în fiecare vineri seara pe Prima Sport şi PrimaPlay.ro

Manchester United nu a avut parte de un debut de sezon prea bun, obţinând doar 3 puncte în 2 etape. De cealaltă parte, Liverpool are 6 puncte din tot atâtea posibile.

Expertul Premier League, Ion Alexandru, a analizat în studio-ul SuperSpecial Anglia derby-ul etapei şi este de părere că „Diavolii Roşii” se vor mobiliza pentru acest duel.

„Liverpool este o echipă mai bună decât Manchester United. Sezonul trecut a avut un manager mult mai bun, anul ăsta e foarte greu de spus cum este Arne Slot.

Manchester United vine după înfrângerea de la Brighton, o înfrângere care a devenit cumva tradiţională, un meci pe sezon pierdut în faţa lor de la revenirea lui Brighton în Premier League. E un meci foarte interesant.

Manchester United este acel gen de echipă care în meciurile mari se mobilizează altfel şi de aceea cred că sezonul precedent nu a reuşit Liverpool să câştige în faţa lor. Cred că Erik ten Hag are în faţa un meci în care îşi va mai pune, în cazul în care nu va pierde, o pernuţă sub scaun.

Stă mai liniştit dacă nu pierde cu Liverpool şi dacă arată în continuare că Manchester United poate creşte. Deocamdată nu creşte.” , a declarat Ion Alexandru, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele