Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League
Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025 Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025
VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel
VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt
EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta

”Fă ce vrei”. Gigi Becali îi oferă un statut special lui Elias Charalambous

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21112423/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-2.jpg

FCSB revine în lupta la titlu, după victoria de pe terenul Universităţii Craiova, cu scorul de 2-1. Datorită acestui rezultat, Gigi Becali nu mai pare atât de hotărât să vândă echipa.

Patronul de la FCSB a declarat că cipriotul Elias Charalambous are mână liberă în pregătirea echipei, deşi în primă fază părea că tehnicianul va fi doar de faţadă principal.

Modul de lucru pe care Charalambous l-a implementat la FCSB l-a făcut pe Becali să îşi schimbe radical părerea.

”Fă ce vrei, dacă ne-ai adus aici. Am vorbit cu el (n.r. antrenorul Elias Charalambous) prin MM. Dar nu i-am zis nimic, nu mă mai interesează", a declarat Becali, în cadrul unui dialog cu jurnaliştii.

În cursul zilei de marţi, Becali a dat mai multe declaraţii. El susţine că în cazul în care FCSB va câştiga titlul, va cere pentru vânzarea FCSB 40 de milioane de euro. 

Mai mult decât atât, Becali nu pare decis să părăsească fotbalul românesc definitiv. Omul de afaceri susţine că va cumpăra o altă echipă din Superligă. 

Latifundiarul din Pipera anunţă că va cumpăra clubul din play-out, FC Voluntari. Becali susţine că va câştiga titlul cu ei şi va demonstra că se pricepe la fotbal. 

”Eu am cerut 40 (n.r. de milioane de euro) ca să nu o mai au dacă ies campion, dar el a zis că dă şi 40.

Eu după aia o iau pe Voluntari şi devin campion în primul an ca să le arăt ce înseamnă să cunoşti fotbal. Încep să mă laud şi…”, a declarat Gigi Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele