Ultima oră
Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul
Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină” Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină”
Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov
Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand
Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid
Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta” Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta”

Fără Messi, Argentina nu a făcut scor în amicalul cu Indonezia

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21232097/1/profimedia-0784253386.jpg

Echipa naţională de fotbal Argentinei a învins luni, în deplasare, scor 2-0, reprezentaiva Indoneziei, într-un meci amical. Lionel Messi nu a jucat.

Echipa campioană a lumii s-a prezentat pe Gelora Bung Karno Stadium, din Jakarta fără Lionel Messi, dar argentinienii au dominat întâlnirea cu naţionala Indoneziei fără drept de apel.

Formaţia antrenată de Lionel Scaloni s-a impus cu 2-0. Primul gol a fost marcat de Leandro Paredes, de la PSG, cu un şut de la 25 de metri, în minutul 38. Cristian Romero a stabilit scorul final, în minutul 55, din pasa lui Giovani de Celso.

Lipsită de Lionel Messi, Argentina i-a aliniat la Jakarta pe mai mulţi dintre jucătorii pe care Lionel Scaloni a dorit să-i vadă la lucru. Printre ei s-au aflat Alejandro Garnacho, de la Manchester United, şi Facundo Medina, de la RC Lens.

mail-share icon Email
viewscnt