Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

FC Barcelona a oficializat despărţirea de Xavi

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21603891/1/profimedia-0762257219-1-1.jpg

Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a confirmat, vineri, plecarea tehnicianului Xavi, care mai era sub contract până în iunie 2025. Fostul selecţioner al Germaniei, Hansi Flick, ar urma să preia funcţia de antrenor, relatează L'Equipe.

Plecarea lui Xavi de pe banca Barcelonei era aşteptată de mai multe zile, iar acum a fost confirmată oficial de Joan Laporta. 

În urmă cu o lună, FC Barcelona anunţa că Xavi va rămâne la club cel puţin până la finalul contractului său, în iunie 2025. De atunci, relaţiile s-au deteriorat din nou.

Sosit în noiembrie 2021, fostul tehnician al lui Al-Saad din Qatar îşi anunţase deja plecarea la sfârşitul lunii ianuarie, după o înfrângere cu 3-5 în faţa lui Villarreal, înainte de a spune că vrea să continue până la finalul contractului său. Această răsturnare de situaţie a ascuns o problemă mai profundă cu actuala conducere şi cu Deco, directorul tehnic al Barcelonei.

Fostul mijlocaş blaugrana ar fi iniţiat deja succesiunea fostului său coechipier. Hansi Flick este aşteptat să fie următorul antrenor al blaugrana. Numirea fostului selecţioner al Germaniei ar urma să fie anunţată la începutul săptămânii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele