Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

FCSB a vrut să aducă un jucător de bază al echipei naţionale

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21062512/1/marin.jpg

FCSB a vrut să îl transfere pe Răzvan Marin! Anunţul a fost făcut de MM Stoica. Interesul s-a manifestat pe când fotbalistul avea 20 de ani şi evolua încă în România, la Viitorul Constanţa.

Marin a plecat în cele din urmă la Standard Liege, iar Gică Hagi a dat o adevărată lovitură financiară. ”Regele” a încasat 4.8 milioane de euro, fiind unul din cele mai bănoase transferuri din istoria dobrogenilor.

”Noi am făcut prima ofertă pentru Răzvan Marin, când era foarte tânăr, dar nu am reuşit să... deşi, uite, eu chiar mă întâlnisem cu Petre şi eram ok, vorbisem de salariu, era totul ok, doar că nu am putut să ne batem cu cei de afară, dau bani mai mulţi.

Înainte de Standard (n.r. a fost oferta). Eu îl urmăream şi mi-a plăcut foarte mult”, a dezvăluit MM Stoica, pentru Orange Sport.

  • În prezent la Empoli, Răzvan Marin este evaluat de Transfermarkt la suma de 8 milioane de euro, fiind unul din cei mai bine cotaţi fotbalişti români.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele