Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Leo Strizu. Antrenorul cu licenţă PRO care are în palmares titlul din 2015

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20977025/1/nde4ngi4yjcxntvinmyxywy4nwezmgexowm4-thumb.jpg

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya fară Leo Strizu, antrenorul cu licenţă PRO de la formaţia ”roş-albastră”, şi se pare că oficialii clubului i-au găsit un înlocuitor.

Dumitru Uzunea este principalul favorit pentru a-l înlocui pe Leo Strizu pe banca formaţiei bucureştene, informează Spotmedia. El a fost antrenor secund al lui Constantin Gâlcă la FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Vejle BK şi Al-Hazem şi are în palmares titlul câştigat de gruparea patronată de Gigi Becali în 2015.

Uzunea deţine licenţa PRO şi ar putea colabora cu Mihai Pintilii, antrenorul neoficial al FCSB-ului. 

FCSB l-a lăsat acasă pe Leo Strizu. Reacţia tehnicianului care nu a făcut deplasarea în Antalya 

FCSB a plecat, în cursul zilei de duminică, în cantonamentul din Antalya. Conducătorii grupării ”roş-albastre” au decis ca Leo Strizu să nu facă deplasarea împreună cu echipa.

Leo Strizu este tehnicianul formaţiei bucureştene în acte, el fiind posesorul unei licenţe PRO, spre deosebire de cel care i-a deciziile la echipă, Mihai Pintilii. Hotărârea de a nu-l aduce pe Leo Strizu în cantonamentul din Antalya a fost luată de conducerea FCSB-ului, informează ProSport.

Tehnicianul nu a comentat foarte multe despre situaţia în care se află. "Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înţelegeţi", a spus Leo Strizu.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele