Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

FCSB nu a impresionat în prima etapă. "Numai lipsa de calitate a clujenilor a făcut să se termine 1-1" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 14 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21667462/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-13-07-2024.jpg

FCSB a remizat cu Universitatea Cluj, scor 1-1, sâmbătă seară.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21:00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Campioana României a deschis scorul, după ce Musi a prins un şut fenomenal de la distanţă.

Ardelenii au egalat rapid, prin Nistor, din penalty, după ce Edjouma a avut o intrare imprudentă în careu.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Bogdan Cosmescu a vorbit despre prestaţia jucătorului revenit de la Bari. De asemenea, comentatorul a punctat că nu înţelege de ce unii antrenori nu se pot mulţumi cu un rezultat de egalitate.

"Mi s-a părut că toată cheia a stat în faptul că FCSB n-a putut conserva 10-15 minute acel avantaj, că avea spaţii de a mai marca goluri. Vine o greşeală mare a lui Edjouma, care ne face să înţelegem de ce omul ăsta nu joacă nicăieri. Nu a jucat nici la Bari. 

Face nişte greşeli pe care nu trebuie să le faci, le faci dacă eşti junior. Nu ataci acolo decisiv dacă nu eşti convins că ajungi la minge, un penalty clar pentru U Cluj. 

Nu am înţeles un lucru şi n-o să-l înţeleg. De ce antrenorii care nu pot câştiga meciul, cum a fost cazul lui Charalambous, de ce riscă să piardă partida? E un punct, să învăţăm de la italieni. Mai bine să nu pierdem în ultimele 10 minute, decât să ne aruncăm aşa haotic în atac, să fie patru contra trei. Numai lipsa de calitate a clujenilor a făcut să se termine 1-1", a spus Bogdan Cosmescu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele