Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

FCSB nu l-a dat pe spate pe Ioan Ovidiu Sabău: "Puteam câştiga azi!"

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21498023/1/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-19-02-2024-2.jpg

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, meciul cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit la flash interviu despre remiza din această seară şi nu s-a arătat deloc impresionat de prestaţia roş-albaştrilor. Tehnicianul clujenilor a mai precizat că îşi doreşte să vadă o schimbare de atitudine la elevii săi, care sunt lipsiţi de încredere.

”E clar că există o oarecare presiune, o oarecare îngrijorare, în lipsa de încredere. Tot respectul meu pentru FCSB, însă dacă azi aveam mai mult curaj, puteam să câştigăm. Dacă şi încredere, ca şi joc vom arăta altfel sigur vom putea câştiga.

Sunt multe lucruri care mă mulţumesc, dar sunt şi lucruri care trebuie spuse. Noi trebuie să rezolvăm jocul, ritmul şi încrederea noi. Ei sunt tineri, au calitate, valoare, sunt jucători de play-off dar trebuie să demonstreze asta în teren. Nu îşi asumă.

Vreau să văd personalitate pentru că le dau voie să facă asta, îi încurajez. Este vorba de teamă de a nu greşi, cred că ne lipseşte încrederea în momentul de faţă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele