Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

FCSB nu renunţă la Vlad Chiricheş! Suma fabuloasă pe care i-a promis-o Gigi Becali. ”Poate câştiga mai mult dacă ne calificăm în grupe”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21252982/1/steaua-bucuresti-ajax-amsterdam-2-0-liga-europa-21-02-2013.jpg

FCSB nu renunţă la ideea de a-l aduce pe Vlad Chiricheş în acestă vară, iar Gigi Becali pare extrem de hotărât să îşi betoneze defensiva după ce a făcut deja trei transferuri în acestă perioadă.

  • Farul Constanţa - Sheriff Tiraspol este transmis de Prima Sport 1, miercuri, de la ora 20:30

”Roş-albaştrii” au rezolvat transferurile lui Alexandru Băluţă (29 de ani), Damjan Djokovic (33 de ani) şi Siyabonga Ngezana (25 de ani). Patronul vicecampioanei României se află în discuţii în continuare cu Vlad Chiricheş pentru o revenire la formaţia bucureşteană.

"Am vorbit cu el, i-am făcut o ofertă, nu e mulţumit. I-am zis să stea, să aştepte, în cazul în care nu găseşte ceva, poate folosi oferta mea ca tampon. Mi-a zis că nu vrea, Steaua i-a dat mult şi nu vrea să facă aşa ceva, să ne folosească. I-am zis că ce vrea el nu pot să ofer.

E vorba de bani. Eu ce să fac? I-am dat o soluţie, că poate câştiga mai mult dacă ne calificăm în grupe, poate câştiga un milion într-un singur an. Dar nu pot să-i dau dacă nu câştig bani, nu îi dau din buzunarul meu. Să-i dai un milion unui jucător, în România... Bine, nu-i dădeam de la mine, dar ajungea la un milion. Cu tot cu titlul şi Conference League, în 12 luni ajungea la suma asta.

Dar a zis că nu ştie dacă ne calificăm. I-am zis să ne ajute să ne calificăm şi, dacă nu ne calificăm, pleacă, îl pun pe liber şi îi dau 50.000 pe lună în primele două luni. Nu mă calific, am pierdut 100.000, ia-ţi banii! N-a vrut. E posibil să vrea, daca nu găseşte altceva, ce să facă?

A spus că a făcut nişte bani. Probabil doar Chivu a făcut mai mult. Se concentrează pe educaţia copiilor, vrea să-i crească în România. Dincolo unde? E nebunia nebuniilor.", a declarat Gigi Becali.

Chiricheş a devenit liber de contract

Principalul obstacol ca Vlad Chiricheş (33 de ani) să revină la FCSB a fost depăşit. Fundaşul a devenit liber de contract, după ce şi-a încheiat socotelile cu Cremonese, informează Futbol Italiano, care citează Sky Sports.

Acum, FCSB aşteaptă un răspuns de la Chiricheş. Cert este că el doreşte să se întoarcă în România.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele