Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

FCSB se pregăteşte pentru sezonul viitor! Cine va veni la vicecampioana României

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20709653/1/280316055-5864866786862632-4781329803636487666-n.jpg

FCSB vrea să se întărească după acest sezon ratat, dar nu va achiziţiona încă pe nimeni, cel puţin aşa a declarat patronul Gigi Becali după ce CFR Cluj a câştigat campionatul.

”Roş-albaştrii” se vor baza pe revenirile jucătorilor împrumutaţi la alte echipe. Este vorba de 4 jucători: Denis Haruţ, Gabi Simion, Dragoş Nedelcu şi Alexandru Pantea. 

Denis Haruţ, a evoluat pentru FC Botoşani şi a făcut-o bine. Acesta are 23 de ani şi joacă pe poziţia de fundaş central. Alexandru Pantea a promovat cu Hermannstadt şi a primit doar cuvinte de laudă de la Mihai Stoica: "Va fi în lotul nostru, a fost o decizie foarte bună să-l cedăm să joace la Sibiu, am mare încredere în potenţialul acestui fotbalist", a spus Mihai Stoica despre Pantea, care are doar 18 ani şi evoluează pe postul de fundaş stânga.

Dragoş Nedelcu a jucat în acest sezon la Fortuna Dusseldorf şi la Farul Constanţa şi este considerat o variantă pentru postul de fundaş central, unde FCSB a avut probleme în acest sezon. Şi Gabi Simion, care are 23 de ani şi vine de la Aris Limassol.

Cine o va părăsi pe FCSB la finalul sezonului

Pe lângă veniri vor fi şi plecări la echipa antrenată de Toni Petrea. Paulo Vinicius, Claudiu Keşeru şi Andrei Burlacu sunt cele 3 nume care o vor părăsi sigur pe FCSB. Fundaşul brazilian va împlini 38 de ani în august şi i se va încheia contractul, iar cel mai probabil nu va primi ofertă de prelungire deoarece nu s-a mai mizat pe el în ultimul timp. 

Claudiu Keşeru a intrat în dizgraţiile patronului încă din iarnă şi este foarte clar că nu va mai juca la FCSB, ca şi Andrei Burlacu, care a venit odată cu Mamut, de la Craiova, dar a jucat doar 3 partide şi nu s-a adaptat la formaţia ”roş-albastră”. 


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele