Ultima oră
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor
Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna
Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină” Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină”
Lando Norris, pole position în Singapore Lando Norris, pole position în Singapore

Felix Zwayer a arbitrat de patru ori echipele din România. Rezultatele partidelor

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 30 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21649371/1/profimedia-0758170805.jpg

România va întâlni reprezentativa Ţărilor de Jos, marţi, la Munchen. Duelul din optimile Campionatului European va începe la ora 19:00 şi va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Arbitrul meciului va fi neamţul Felix Zwayer. Centralul de 43 de ani a condus, până acum, două partide la EURO 2024: Italia - Albania 2-1 şi Turcia - Portugalia 0-3.

Felix Zwayer este o cunoştinţă mai veche a echipelor din România. Începând cu 2012, neamţul le-a arbitrat pe Rapid, FCSB şi CFR Cluj. De asemenea, Zwayer s-a aflat la centru şi într-o partidă disputată de naţionala României.

Trei din cele patru meciuri ale echipelor din România, la care a participat Zwayer, s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-0, iar singurul duel dintre o echipă românească şi una olandeză s-a încheiat cu bine pentru fanii români. Deşi Rapid a fost eliminată de Heerenveen, meciul arbitrat de Zwayer a fost câştigat de formaţia din Giuleşti.

Cele patru meciuri arbitrate de Felix Zwayer:

  • Rapid - Heerenveen 1-0 (turul 3 UEL, 2012)
  • Aalborg - FCSB 1-0 (grupe UEL, 2014)
  • Muntenegru - România 0-1 (Nations League, 2018)
  • CFR Cluj - Lazio 0-0 (16-imi Conference League, 2023)
mail-share icon Email
viewscnt