Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Finanţatorul Universităţii Craiova a anunţat cine pleacă în această iarnă

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 4 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21450948/1/afc-uta-arad-universitatea-craiova-superliga-superbet-20-12-2023.jpg

Universitatea Craiova schimbă semnificativ lotul în această iarnă. Finanţatorul Mihai Rotaru a anunţat că Ivaylo Petev nu se va baza pe mai mulţi jucători utilizaţi în prima partea sezonului.

Jasmin Kurtic, Ante Roguljic şi Florin Borţa vor fi lăsaţi să plece, iar alţi fotbalişti vor fi cedaţi împrumut, pentru a prinde mai multe minute.

”În acest moment vor pleca Kurtic, Roguljic, Borţa, dar în rest nu. Sala va pleca împrumut, iar pe Mendy îl vom da să joace. Practic pleacă Kurtic, Roguljic şi Borţa”, a anunţat Rotaru, pentru Digi Sport.

Ante Roguljic s-a despărţit de Universitatea Craiova, dar poate continua în Superliga

 

Ante Roguljic (27 de ani) nu va continua din 2024 la Universitatea Craiova, însă ar putea rămâne în Superliga. Mijlocaşul ofensiv este pe lista lui Dinamo, informează GSP.ro.

Croatul e dorit de compatriotul Zeljko Kopic. Tehnicianul ”câinilor” are nevoie de o campanie inspirată de transferuri pentru a salva echipa de la retrogradare.

  • Rogoljic a reuşit 10 goluri în 69 de partide la Universitatea Craiova, fiind adus în septembrie 2021. Ascensiunea sa a fost stopată de probleme de ordin medical.

 

mail-share icon Email
viewscnt