Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Florentin Pera, după victoria clară cu Serbia. ”Sunt mândru de jucătoarele mele”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21408969/1/profimedia-0825944637.jpg

Antrenorul naţionalei de handbal feminin, Florenti Pera, a declarat duminică, după victoria României cu Serbia, la CM, că este mândru de jucătoarele sale.

”Sunt mândru de jucătoarele mele, a fost un meci foarte bun pentru noi, cu energie bună în apărare şi contraatacuri foarte bune, acestea au fost punctele noastre forte. Am avut agresivitate şi a fost o victorie foarte importantă pentru noi. Serbia a jucat bine împotriva Danemarcei înainte şi ne aşteptam la un meci dificial”, a declarat Pera la conferinţa de presă.

Naţionala României a învins duminică, la Herning, în al doilea meci din grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13), astfel că are asigurate 2 puncte în grupa principală III, în care este calificată.

Căpitanul Cristina Neagu, care a reluat antrenamentele după accidentarea la genunchi, nu a intrat nici în acest meci.

În prima etapă a grupei, România a trecut la scor de Chile, 44-19, iar după două runde are 4 puncte. Următoarea partidă opune gazda Danemarca, în 5 decembrie, de la ora 21.30.

Obiectivul naţionalei antrenate de Florentin Pera este o clasare în primele opt locuri, performanţă care i-ar permite să participe apoi la turneele preolimpice din luna aprilie 2024.

Deţinătoarea trofeului mondial este Norvegia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele