Ultima oră
Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare” Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”
Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit” Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”
Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan
George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!” George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!”

Florin Bratu revine la antrenorat! ”Obiectivul este să ajungem pe un loc cât mai bun”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21067463/1/fb.jpg

Fostul selecţioner al naţionalei U21, Florin Bratu şi-a găsit echipă! Acesta s-a înţeles cu ciprioţii de la Karmiotissa.

Noua sa echipă luptă pentru evitarea retrogradării, iar tehnicianul a declarat că obiectivul este o clasare cât mai bună în play-out.

”Sunt de două zile în Cipru! Am vrut să am o experienţă şi în afara României. Am semnat cu Karmiotissa, iar obiectivul este să ajungem pe un loc cât mai bun în play-out.

Condiţiile din Cipru sunt excelente, am fost impresionat de ceea ce am găsit aici. Înţelegerea este până în vară, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon”
, a declarat Bratu, pentru cei de la ProSport.

La Karmiotissa evoluează Răzvan Grădinaru, fost jucător la Dinamo, dar şi Danzell Gravenberch, ce a trecut în carieră la Universitatea Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt