Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Florin Niţă ar putea ajunge în Superligă! Lovitura de senzaţie pregătită de o echipă de tradiţie

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21637988/1/nita.jpg

Florin Niţă a făcut un sezon foarte bun la Gaziantep şi a revenit în circuitul echipei naţionale. Mai mult decât atât, portarul român a fost titular în primul meci de la EURO, câştigat de selecţionata pregătită de Edi Iordănescu, scor 3-0.

Rămas liber de contract, Florin Niţă îşi doreşte să revină în Superligă, iar în această vară am putea asista la o mutare şoc.

Conform Prosport, titularul din poarta naţionalei ar putea ajunge la Dinamo! Niţă a fost propus şi la FCSB, dar acolo titular este Ştefan Târnovanu, iar mutarea are şanse mici de reuşită. Astfel, Dinamo devine favorită în cursa pentru semnătura lui Niţă.

Portarul român ar cere un salariu de 20.000 de euro şi astfel ar deveni cel mai bine plătit jucător de la Dinamo. Totuşi, în sezonul precedent, formaţia din Ştefan cel Mare a avut un buget de play-off, iar pretenţiile financiare ale lui Niţă ar putea fi îndeplinite de către club. 

Rămâne de văzut ce decizie va lua Florin Niţă, dar dacă mutarea se va concretiza, atunci Dinamo ar da o adevărată lovitură.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele