Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Florin Pîrvu, parcurs impresionant în play-out cu Petrolul. ”A fost şi inspiraţie”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21092180/1/petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-5-03-2023-2.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Budescu a deschis scorul în minutul 10, cu un şut superb, din afara careului. În minutul 24 Budescu a centrat de pe dreapta şi Mathaus a înscris cu o lovitură de cap, stabilind scorul final.

Florin Pîrvu are un parcurs de excepţie la Petrolul, cu care a urcat pe primul loc în play-out.

”Ei vor fi foarte greu de bătut până la final.

A fost şi inspiraţie să jucăm cu Budescu de la început, s-a pregătit foarte bine, are o atitudine foarte bună, aşa cum le spun şi băieţilor, ca să pot alege primul 11.

(n.r. despre Budescu) El e un jucător de execuţie, ne-a ajutat în prima repriză, dar s-a accidentat, o să vedem cât va sta, dar ne va lipsi",
a declarat Pârvu, la finalul partidei.

Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt