Ultima oră
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."

Florin Prunea a răbufnit cu privire la Florin Talpan! ”Am rămas şocat”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21128075/1/florin-prunea.jpg

Steaua a fost învinsă de Dinamo, scor 3-0, în Liga II. Echipa este pe locul 2 în clasament, dar nu are drept de promovare.

Antrenorul CSA Steaua, Daniel Opriţa, este în conflict cu juristul clubului Florin Talpan, tehnicianul afirmând că a avut o discuţie aprinsă cu acesta şi că i-a blocat numărul de telefon.

 

După aceste declaraţii, Florin Talpan s-a dezlănţuit şi l-a atacat pe Daniel Opriţa. Juristul celor de la CSA Steaua a făcut mai multe acuzaţii grave şi a afirmat că dacă el avea putere de decizie, l-ar fi concediat pe antrenor.

Dinamovistul Florin Prunea s-a declarat uluit de ce a putut spune juristul despre tehnicianul celor de la Steaua.

”Am văzut aseară intervenţia lui Talpan, am rămas şocat când a spus la o emisiune 'cine este Opriţa?' şi că nu a jucat la Steaua. Cum nu a jucat? Îmi aduc aminte, a jucat şi cu Valencia şi în sferturile de finală cu Rapid.

'Nu, domnule, nu a jucat la Steaua noastră!'. Am rămas şocat, sincer, pe cuvânt. Chiar nu poate nimeni să îl oprească pe omul ăsta? Sunt oameni care sunt alături de proiectul ăsta.

Am văzut meciul cu Lăcătuş şi cu Balint. Ăştia tremură pentru Steaua şi tu vii şi pui oamenii ăştia într-o postură... Unii trag pentru clubul ăsta să îl aducă acolo unde îi este locul şi alţii vorbesc şi dau cu piatra în nişte oameni care chiar au făcut ceva pentru clubul ăla”,
a declarat fostul portar, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt