Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Florin Tănase a fost transferat la Shanghai Port, în China. Ce salariu va avea fostul jucător a lui FCSB

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 iul 2022
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20792045/1/tanase.jpg

Mijlocaşul Florin Tănase a fost transferat la echipa Shanghai Port, din campionatul Chinei, pentru 3 milioane de euro, a anunţat, miercuri, finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

Becali a precizat că Florin Tănase va pleca astăzi în China şi nu va juca, joi, cu echipa Saburtalo, în Conference League.

Florin Tănase va avea salariu un milion de euro pe sezon, la echipa asiatică.

"Sunt liniştit. Aveam un stres mai mult cu salariu. Am scăpat de 40.000 de euro, plus 3 milioane de euro. Nu mai dau bani din buzunar. Iau 1,5 milioane de euro de la Betano, plus 3 milioane de euro de la Tănase. Nu se mai vorbeşte de retragere acum. Deja s-a făcut bugetul. Nu mai trebuie să dau bani de la mine", a declarat Becali la Pro Arena.

În vârstă de 27 de ani, Tănase juca la FCSB din 2017, unde a adunat 227 de apariţii, a marcat 83 de goluri şi a oferit 41 de pase decisive. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele