Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Florin Tănase, îngrijorat de ce se petrece la FCSB. ”Avem doar cinci puncte şi nu am jucat decât cu echipele din subsolul clasamentului”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21712686/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-25-08-2024-1.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, scor 2-0, gruparea bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Florin Tănase crede că situaţia este îngrijorătoare la club, pentru că bucureştenii au doar cinci puncte, deşi nu au jucat cu echipe cu pretenţii la titlu.

„E îngrijorător! Avem doar cinci puncte şi nu am jucat decât cu echipele din subsolul clasamentului. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciul de joi, care e foarte important pentru noi. Sper să ne calificăm şi să ne concentrăm apoi mai mult pe campionat.

Trebuie să strângem rândurile şi să facem joi un meci bun. Suporterii au nevoie de această calificare”,
a declarat Florin Tănase.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele