Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Florinel Coman, dezvăluire din interiorul vestiarului naţionalei

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa astăzi, 15:36
mail-share icon Email

România le va întâlni pe Cipru şi Lituania, luna aceasta, în Nations League. Partida cu Cipru, de sâmbătă, 12 octombrie, va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21759002/1/antrenament-romania-7-10-2024.jpg

Mijlocaşul Florinel Coman a declarat, marţi, într-un interviu pentru FRF TV, că el şi colegii săi de la echipa naţională şi-au stabilit ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial.

”Suntem foarte motivaţi să ducem din nou România la CM. Ne-am fixat obiectivul după Euro şi am şi vorbit între noi că ar fi frumos să prindem şi o calificare la un Mondial”, a declarat Coman.

Jucătorul a menţionat că se aştepta la o prezenţă mare a fanilor români la meciul României cu Cipru, de la Larnaca, din Nations League.

”Mă aşteptam să fie mulţi fani români la Larnaca, pentru că noi suntem un popor care iubim performanţa, am fost şi dornici de performanţă, după acel euro s-au cam schimbat lucrurile şi au început să vină oamenii la stadion şi sper să ne ajute. Avem nevoie de ei şi sunt fericit că aud lucruri frumoase”, a subliniat Coman.

mail-share icon Email
viewscnt