Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu”

Real Madrid Publicat astăzi, 11:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21763217/2/profimedia-0917057946.jpg

 

 

Fost antrenor al echipei Real Madrid, Fabio Capello cunoaşte foarte bine clubul spaniol. Întrebat vineri despre gestionarea unui vestiar plin de vedete, tehnicianul italian a explicat că este nevoie neapărat de timp pentru a găsi echilibrul potrivit.

„Carlo Ancelotti are nevoie de timp, dar ştie o mulţime de lucruri. Ca de obicei, când aduci un star care nu înţelege că trebuie să muncească din greu ca noi toţi... Şi la Madrid nu există o singură vedetă, sunt multe. De aceea este nevoie de puţin timp. Dar în curând Carlo va găsi echilibrul potrivit pentru a câştiga”, a declarat Capello.

Fabio Capello a antrenat Real Madrid în perioada 1996/1997 şi 2006/2007.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele