Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Fostul atacant de naţională părăseşte Premier League! Va juca în alt campionat de top din Europa

Stranieri Publicat de Vlad Militaru pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21480089/1/theo-corbeanu1.jpg

Theo Corbeanu (21 de ani) pleacă din Premier League după aproape treni ani de la debutul său pentru Wolverhampton. Atacantul a fost cedat chiar în ultima zi a ferestrei de mercato (1 februarie).

Theo Corbeanu va juca în LaLiga

Tânărul fotbalist a fost transferat de Granada de la Wolverhampton în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro şi a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Transferul a fost confirmat de celebrul jurnalist Fabrizio Romano, prin intermediul reţelelor de socializare.

Canadianul de origine română a evoluat în acest sezon în Elveţia, pentru Grasshoppers, sub formă de împrumut de la Wolves, pentru care a bifat 1 gol şi 5 pase decisive în 18 meciuri.

Theo Corbeanu a refuzat să mai joace pentru naţionala României

Atacantul a adunat 13 selecţii pentru naţionalele României U16 şi U17. Născut în Ontario, dar cu origini româneşti, acesta a fost convins de canadieni să evolueze pentru naţionala ”frunzei de arţar”, pentru care a jucat în 7 meciuri şi a marcat de 2 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele