Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Fostul căpitan de la Celta Vigo va fi judecat pentru agresiune sexuală! Ce au hotărât procurorii

La Liga Publicat de Vlad Militaru pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21479027/1/hugo.jpg

Fotbalistul spaniol Hugo Mallo, fost căpitan al echipei Celta Vigo, va fi judecat pe 11 iulie pentru că ar fi agresat sexual o femeie care lucra ca mascotă pentru Espanyol Barcelona, în timpul unui meci în aprilie 2019, au anunţat surse judiciare, citate de AFP.

Faptele ar fi avut loc pe 24 aprilie 2019, înainte de începerea meciului Espanyol - Celta Vigo din LaLiga, când Mallo şi colegii săi de echipă salutau echipa adversă şi cele două persoane îmbrăcate în "Periquitos", (peruşii) mascote ale echipei Espanol.

Potrivit concluziilor procurorului, jucătorul care acum evoluează la Porto Alegre (Brazilia), s-a apropiat de una dintre mascote şi "şi-a băgat mâinile sub costumul ei şi i-a atins sânii". Parchetul a adăugat că victima "a fost forţată să se dea înapoi şi să-l respingă" pe fotbalistul spaniol.

Prin urmare, Parchetul solicită o amendă de peste 8.000 de euro împotriva lui Hugo Mallo pentru o presupusă infracţiune de agresiune sexuală. Potrivit presei spaniole, fotbalistul a depus deja mărturie în iulie 2019, negând faptele.

Cazul fusese închis provizoriu, dar, după ce apărarea victimei a făcut apel, judecătorii de la Tribunalul Provincial din Barcelona au dispus redeschiderea cazului în mai 2021.

"Negăm categoric presupusele fapte, lucru care a fost deja clarificat în faţa instanţei care l-a anchetat. Cerem ca justiţia să se facă dreptate!" , se arată în comunicatul agenţiei care îl reprezintă pe fostul căpitan al echipei Vigo, asigurând că jucătorul se va prezenta în faţa instanţei în iulie ca un om nevinovat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele