Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Fostul mare portar dezvăluie cât de mult a contribuit la transferul lui Aioani la Rapid

Rapid Publicat de Vlad Militaru pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21478874/2/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-01-2024-3.jpg

Marian Aioani (24 de ani) este noul portar al Rapidului, după ce Horaţiu Moldovan a plecat la Atletico Madrid.

Fostul goalkeeper al Farului a debutat deja, în derby-ul câştigat de giuleşteni în faţa lui Dinamo cu scorul de 2-1.

Cât a contribuit Lobonţ la aducerea lui Marian Aioani

Bogdan Lobonţ, antrenor cu portarii la Rapid, a fost foarte încântat de prestaţia goalkeeperului din meciul cu Dinamo şi a dezvăluit cât a contat părerea sa în transferul lui Marian Aioani.

(n.r. – cât a contat părerea ta în transferul lui Aioani?) Foarte mult. Bineînţeles că la partea financiară pe mine nu mă priveşte, dar tehnic, tactic a contat foarte mult. Şi celelalte profile la fel. Dar au fost mai mulţi factori pe care a trebuit să-i luăm în considerare.

Şi când spun să-i luăm în considerare mă refer la tot cercul. Şi parte financiară, şi vârstă, şi zonă geografică şi dacă să ne gândim mai departe ceea ce e plus valoare.

Acum vorbim de Aioani, dar orice jucător care face parte din lotul Rapidului şi noi ca şi antrenori, care facem parte din staff-ul tehnic, noi suntem un patrimoniu al Rapidului.

Noi suntem la un nivel, trebuie să îl ducem la nivelul următor. Aşa şi cu jucătorii. Am adus un profil. Aioani. Analiza e făcută, ce poate să producă peste o perioadă de timp”, a declarat Bogdan Lobonţ, pentru Fanatik.

Aioani l-a impresionat pe Lobonţ

Fostul mare portar a fost încântat de evoluţia lui Marian Aioani. Ce a remarcat Bogdan Lobonţ la noul său portar.

”A avut o prestaţie consistentă, cu ceva emoţii la început de joc ceea ce este absolut normal. Nu este confortabil să schimbi echipa, să intri direct titular şi aceste emoţii au fost perfect normale. Ceea ce a avut de rezolvat a rezolvat şi a făcut-o chiar foarte bine. Dacă e să analizăm primul gol pe care l-am marcat, totul pleacă de la el. 

La golul lui Papeau, totul pleacă de la el, de ce? Intrând în posesia mingii a ridicat capul, s-a uitat în faţă a văzut că sunt două dueluri de 1 contra 1, a jucat mingea vertical aşezată pentru Hassani, a intrat El Sawy pasă pentru Papeau şi gol.

Totul a plecat de la el, este un lucru pozitiv. Oricum el este unul dintre portarii care are un joc de picior mult peste medie şi datorită faptului că vine de la o echipă unde caracteristica principală era posesie şi construcţia de la portar, dar ca toţi ceilalţi are şi el mult de lucrat. Mai mult la detalii pe care sunt convins că împreună o să le punem la punct.

Ce mai vreau să punctez este că toţi cei din club suntem mulţumiţi că este cu noi aici şi am reuşit să facem această mişcare. Cu calităţiile şi talentul pe care îl are împreună cu competenţele noastre reuşim să ridicăm nivelul de performanţă al tuturor.

Când spun tuturor mă refer la tot ceea ce înseamnă Rapid. Sezonul trecut a fost campionul României, prima zi i-am spus: 'Eşti campion, trebuie să ne dai şi nouă reţeta'. Ştii deja cum se câştigă un campionat pentru că ai trecut deja prin experienţa câştigării unui campionat. Când s-au analizat toate profilurile unui portar, bineînţeles că şi acest factor a contat foarte mult. Am analizat multe” , a mai spus Bogdan Lobonţ.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele