Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

Fotbal Show, ASTĂZI, de la 21:00 şi 23:45, pe Prima Sport 1! Analiştii Prima Sport vor „diseca” evoluţia naţionalei şi vor prefaţa meciul cu Lituania

Emisiuni Publicat astăzi, 14:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21765078/1/fotbal-show-5.jpg

 

 

Emisiunile Fotbal Show va avea loc luni, de la orele 21:00 şi 23:45, pe Prima Sport 1! Analiştii Prima Sport vor „diseca” evoluţia naţionalei din meciul cu Cipru şi vor prefaţa meciul cu Lituania.

Naţionala României vine după succesul clar, scor 3-0, de pe terenul Ciprului şi urmează să joace al doilea meci din acestă lună, în deplasarea din Lituania. Al patrulea meci al României în Nations League, care va avea loc marţi, de la ora 21:45, va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Dan Udrea îi va avea invitaţi, de la 21:00, pe MM Stoica şi Bogdan Cosmescu, ca mai apoi, de la 23:45 oficialul FCSB-ului să facă „schimb” cu Marius Baciu. Analiştii Prima Sport vor vorbi despre naţionala României, meciurile din Nations League, dar şi despre alte subiecte interesante din Superliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele