Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Fotbal Show este ASTĂZI, de la 20:30 şi de la 23:30! Derby-ul Rapid - Dinamo şi eşecul FCSB-ului cu Poli Iaşi vor fi analizate de experţii Prima Sport

Emisiuni Publicat pe 18 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21705676/1/fotbal-show.jpg

Fotbal Show este duminică, de la 20:30 şi de la 23:30! Derby-ul Rapid - Dinamo şi eşecul FCSB-ului cu Poli Iaşi  vor fi analizate de experţii Prima Sport.

Rapid primeşte vizita celor de la Dinamo, astăzi, de la ora 21:30, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 6. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Silviu Tudor Samuilă îi va avea invitaţi pe MM Stoica şi Basarab Panduru, în cadrul primei emisiuni de astăzi, de la ora 20:30, pentru a vorbi despre eşecul FCSB-ului în faţa lui Poli Iaşi şi pentru a prefaţa derby-ul Rapid - Dinamo.

În a doua emisiune, care va avea loc de la 23:30, Silviu Tudor Samuilă, Basarab Panduru şi Emil Grădinescu vor vorbi despre ceea ce s-a petrecut în derby-ul etapei din Superliga, Rapid - Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele