Ultima oră
Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note
VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala
VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu
VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor” VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor”
Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului
Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi” Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi”

Fotbalistul cu 57 de selecţii în naţionala României ce a decis să înceapă şcoala de antrenori. ”Mă voi înscrie”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21337189/1/torje.jpg

Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30 iunie 2024. Acesta a venit la echipa de ligă secundă din campionatul Turciei, de la Genclerbirligi.

Gabriel Torje a bifat în CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucureşti, Farul Constanţa, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor şi Ankaraspor.

Mijlocaşul în vârstă de 33 ani a decis să treacă într-o nouă etapă şi a dezvăluit că se va apuca de şcoala de antrenori.

”Mă voi înscrie la şcoala de antrenori, deocamdată voi vedea dacă sunt pregătit să fac acest lucru, pentru că exact cum începi şi fotbalul gândindu-te că vrei să ajungi fotbalist şi nu toată lumea ajunge, la fel e şi în antrenorat.

În cazul în care nu voi fi făcut pentru meseria aceasta, cu siguranţă nu voi ţine locul altor antrenori care pot veni din urmă”, a dezvăluit Torje pentru Antena Sport.

  • 57 de selecţii şi 12 goluri a bifat Gabriel Torje în tricoul naţionalei României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele