Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Fotbalistul de la FCSB care evoluează cu lentile de contact. ”Aş putea să stau şi fără”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21244688/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-17-04-2023-3.jpg

Andrea Compagno a vorbit despre problemele sale de vedere. Atacantul celor de la FCSB joacă cu lentile de contract şi poartă ochelari în afara terenului.

Compagno a explicat că dioptriile sale nu sunt mari şi chiar s-ar putea descurca şi fără lentile pe teren.

”(n.r despre ochelari) Sunt de vedere, am şi miopie şi astigmatism, dar nu ceva foarte rău, doar minus 1. (n.r. dacă poată la meciuri lentile de contact) Ba da, am, joc cu lentile, dar aş putea să stau şi fără, însă e mai bine aşa şi n-am nici o problemă nici când joc cu ele, dar nici ulterior să port ochelarii”, a explicat italianul, pentru Gazeta Sporturilor.

În presă au apărut informaţii conform cărora Andrea Compagno este pe picior de plecare de la FCSB, formaţie alături de care mai are contract până în vara anului viitor. Patronul nu ar fi fost mulţumit de evoluţiile atacantului venit de la FCU Craiova şi cere suma pe care a plătit-o pe el, respectiv 1.5 milioane de euro.

  • FCSB a plătit suma de 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, transferat de la FCU Craiova 1948 în vara anului trecut.
  • Andrea Compagno a reuşit să înscrie 21 de goluri în 39 de meciuri jucate în sezonul trecut din Superligă, la FCSB şi FCU Craiova 1948.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele