Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Frances Tiafoe s-a calificat în premieră în semifinale la un turneu Masters 1000

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21059596/1/tiafoe.jpg

Americanul Frances Tiafoe, locul 16 ATP şi cap de serie 14, s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells.

Pentru Tiafoe va fi prima semifinală de turneu ATP Masters 1000.

În sferturile de finală, americanul l-a învins pe britanicul Cameron Norrie, locul 12 ATP, scor 6-4, 6-4.

“Sunt foarte fericiit. Simt că sunt acolo psiihiic, sunt unul dintre cei mai buni jucători din lume. Mă bucur că am învins un jucător caare a jucat atât de bine. Am crescut mult ca sportiv şi asta se vede. Sunt foarte mulţumit de progresul meu”, a declarat Frances Tiafoe.

În faza următoare, Tiafoe îl va întâlni pe câştigătorul meciului Daniil Medvedev (Rusia, 6 ATP) – Alejandro Davidovich Fokina (Spania, 28 ATP).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele