Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Franţa cere ajutorul FBI în ancheta privind sabotarea liniilor TGV cu câteva ore înainte de Jocurile Olimpice. Demersul vine după ce presa a primit un e-mail misterios

Special Publicat de Daian Cutu pe 7 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21695004/1/tgv.jpg

Poliţia din Franţa care investighează sabotarea liniilor feroviare de mare viteză cu câteva ore înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a cerut ajutorul FBI-ului american, au declarat pentru Reuters două surse care au legătură directă cu ancheta franceză.

Anchetatorii au apelat la FBI după ce presa, inclusiv Reuters, a primit un e-mail despre care poliţia crede că ar fi putut fi trimis de către autori. Acesta conţinea o listă stufoasă de nemulţumiri, dar nu revendica explicit responsabilitatea.

E-mailul, semnat de "o delegaţie neaşteptată", a fost trimis de la o adresă riseup.net, un colectiv cu sediul în Seattle care spune că oferă "resurse de comunicare şi informatice aliaţilor angajaţi în lupte împotriva capitalismului şi a altor forme de opresiune".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele