Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Fratele lui Marius Croitoru a preluat o echipă de tradiţie

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21288337/1/cro.jpg

Fratele mai mare a lui Marius Croitoru, Florin a preluat banca tehnică a Forestei Suceava, ce evoluează în Liga 3.

Croitoru va evolua cu Foresta în Seria I, unde a mai pregătit în trecut pe: Huşana Huşi, Ştiinţa Miroslava, CSM Paşcani şi Dante Botoşani.

Obiectivul sucevenilor este promovarea în Liga 2 peste două sezoane, clubul fiind în al şaselea sezon în al treilea eşalon.

”Este o nouă provocare pentru mine, o provocare frumoasă. Mă bucur tare mult că am fost ales de către noua conducere a clubului din Suceava şi sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivul. Sorin Paraschiv se va ocupa de echipă pe viitor, el a apelat la mine şi ne-am înhămat deja la muncă.

Este un proiect pe termen lung, pe cel puţin doi ani. Primul obiectiv al nostru este ca în sezonul acesta să formăm o echipă competitivă, care în campionatul următor să se poată bate la promovare. Sigur, Foresta este un nume în Liga 3 şi toată lumea aşteaptă rezultate. Dar lumea trebuie să înţeleagă că este un nou început. Trebuie să facem lucrurile corect, să avem răbdare pentru a forma o echipă competitivă. Vom încerca să fim în primele patru la finalul campionatului, dar obiectivul este crearea unei echipe pentru ca anul viitor să putem promova”, a declarat Florin Croitoru pentru Liga2.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt