Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Funeralii naţionale organizate în Ghana pentru Christian Atsu

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21062540/1/atsu.jpg

Christian Atsu, fotbalistul care a murit în timpul cutremurului care a lovit Turcia şi Siria, în 6 februarie, a fost înmormântat vineri, în Ghana, pentru el organizându-se la Accra funeralii naţionale.

Ceremonia a fost prezidată de şeful statului, Nana Akufo-Addo, şi a avut loc în prezenţa familiei decedatului, a unor foşti coechipieri, care au îmbrăcat un tricou cu efigia jucătorului, dar şi a numeroşi fani, care s-au perindat prin faţa sicriului drapat în culorile Ghanei şi instalat sub un cort alb.

La tribună s-au succedat mai mulţi vorbitori, printre care şi văduva jucătorului, Marie-Claire Rupio, care a fost foarte emoţionată. „Nu ai plecat singur, o parte din mine te-a însoţit. Dragostea ta continuă să mă ghideze. [...] Păreai nemuritor. Zâmbetul tău, iubirea ta, te văd în zâmbetul copiilor noştri”, a spus ea.

Christian Atsu a decedat la 31 de ani, în oraşul Antakya, din Turcia, una dintre localităţile care au fost grav afectate de cutremurul care a lovit Turcia şi Siria în 6 februarie.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt