Ultima oră
OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere
CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!

Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 16:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21752401/1/arbitru.jpg

 

 

Sascha Stegemann se va afla la centrul partidei PAOK - FCSB, din faza ligii a Europa League, cu toate că există un motiv pentru care nu ar fi trebuit să fie delegat de UEFA la acest duel.

  • PAOK şi FCSB se întâlnesc, joi, de la ora 22:00, în etapa a doua a fazei principale din Europa League. Meciul de la Salonic va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Arbitrul german va împărţi dreptatea în al doilea meci din Europa League al formaţiei „roş-albastre”, cu toate că în urmă cu câteva zile a arbitrat un derby din campionatul Greciei, AEK - Panathinaikos 2-0.

Pare să fie o scăpare din partea UEFA, pentru că e destul de clar că delegarea unui central care a arbitrat o partidă din Super League 1, unde grecii preferă arbitrii străini pentru derby-uri, nu are cum să se afle la centrul unui meci european în care este implicată o formaţie din Grecia.

Stegemann acceptă astfel de meciuri din alte campionate, având în vedere că nu arbitrează în fiecare etapă de Bundesliga, astfel că el a fost central şi în meciuri din campionatele din Arabia Saudită şi Japonia, ţări ale căror federaţii au parteneriate cu cea germană.

Neamţul, cunoscut pentru eroarea care a costat-o titlul pe Borussia Dortmund

Centralul german a oficiat meciul din Bundesliga VfL Bochum - Borussia Dortmund 1-1, din 28 aprilie 2023, în care a refuzat un penalty şi o eliminare în favoarea oaspeţilor. Dacă ar fi câştigat acel meci, „galbeni-negrii” ar fi devenit campionii Germaniei. 

Ulterior, Stegemann a recunoscut că a greşit, dar titlul a fost câştigat de Bayern Munchen cu 71 de puncte, la egalitate cu Borussia Dortmund.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele