Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc

Genoa, decizie finală în privinţa lui George Puşcaş

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21619526/1/puscas.jpg

Împrumutul lui George Puşcaş la Bari a ajuns la final, iar internaţionalul român se va întoarce la Genoa. Totuşi, atacantul naţionalei ar urma să nu petreacă foarte mult timp la echipa din Serie A.

Puşcaş nu face parte din calculele lui Gilardino, iar oficialii de la Genoa vor să scape de atacantul român.

Concret, jurnaliştii italieni din Genoa au dezvăluit că Puşcaş ar urma să fie vândut, în cazul în care "tricolorul" va avea evoluţii bune la EURO.

Oficialii echipei din Serie A vor să obţină bani pe un eventual transfer, iar dacă Puşcaş nu va practica un joc bun în Germania, atunci există şansa ca acesta să fie împrumutat din nou. Oricum, cert este că Puşcaş nu are viitor la Genoa şi trebuie să îşi caute o altă echipă după finalul Campionatului European.

"George Puşcaş se întoarce la Genoa după şase luni petrecute la Bari, dar nu face parte din planurile clubului rossoblù, care ar vrea să-l vândă. Dacă Puşcas reuşeşte să producă o serie de performanţe convingătoare cu naţionala sa la EURO 2024, atunci ar putea fi vândut pe o sumă importantă", au notat jurnaliştii italieni.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele