Ultima oră
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"
VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol
EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine" EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine"
Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin
Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin

Genoa lui Drăguşin a învins pe Brescia, în Serie B. Cum s-au descurcat ceilalţi români

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21064096/1/profimedia-0762284592.jpg

Echipa italiană Genoa, cu Radu Drăguşin integralist, a învins sâmbătă, în deplasare, scor 3-0, gruparea italiană Brescia, într-un meci al etapei a 30-a din Serie B.

Genoa a deschis scorul la Brescia prin Eddie Salcedo, în minutul 45+1, iar în repriza secundă şi-a majorat avatajul prin reuşita islandezului Albert Gudmundsson, în minutul 70. Oaspeţii au stabilit scorul final în primul minut de prelungire al meciului, prin acelaşi Gudmundsson, şi Genoa e pe locul secund în Serie B, cu 56 de puncte.

Fundaşul român Radu Drăguşin a fost integralist la Genoa, în timp ce atacantul Denis Drăguş a fost rezervă neutilizată.

Denis Man a început pe banca de rezerve meciul Parmei de la Como, antrenorul Fabio Pecchia trimiţându-l în teren la pauză. Românul, însă, nu a reuşit să împiedice înfrângerea echipei sale, Parma părăsind terenul învinsă cu 2-0. Cu această înfrângere, Parma a picat pe locul 9, cu 41 de puncte.

Frosinone, cu Daniel Boloca integralist a pierdut în minutul 90+5 meciul disputat acasă împotriva Cosenzei, dar rămâne pe primul loc în Serie B, cu 62 de puncte.

Marius Marin şi Olimpiu Moruţan au fost titulari în echipa Pisei la succesul 2-0, cu Benevento. Marin a jucat întregul meci, iar Moruţan – care a participa la faza primului gol, a fost înlocuit în minutul 77. Pisa se află pe poziţia a cincea în clasament, cu 45 de puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă în meciurile etapei a 30-a din Serie B:

Ascoli – Venezia 0-1; Brescia – Genoa 0-3; Cittadella – Perugia 0-2; Como - Parma 2-0; Frosinone – Cosenza 0-1; Pisa – Benevento 2-0; Sudtirol – Spal 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele