Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Gent – West Ham United 1-1, în turul ”sferturilor” din Conference League

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21095474/1/profimedia-0769182050.jpg

Gent a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia engleză West Ham United, în prima manşă a sferturilor de finală din Conference League.

Danny Ings a deschis scorul în minutul 45+3, marcând primul lui gol în cupele europene, din pasa lui Jarrod Bowen. Gazdele au egalat în minutul 57, prin golgeterul la zi al campionatului belgian, Hugo Cuypers.

În minutul 90+3 polonezul Kamil Piatkowski (Gent) a primit al doilea galben pentru un fault în careu la Lucas Paqueta. Arbitrul grec Tasos Sidiropoulos a verificat faza la sistemul VAR şi a anulat cartonaşul galben luând decizia de a nu acorda penalti.

Returul meciului West Ham United – Gent se va juca la Londra, joi, 20 aprilie.

mail-share icon Email
viewscnt