Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21582106/1/puscas.jpg

După ce s-a accidentat, a fost operat şi a lipsit de la ultimele două meciuri, George Puşcaş a revenit pe teren.

Bari a remizat cu Cittadella, scor 1-1, duminică. Rezultatul final a fost stabilit încă din minutul 16, atunci când Nasti a egalat pentru echipa lui Puşcaş.

Atacantul român a intrat pe teren în minutul 59 şi a fost notat cu 5 de jurnaliştii italieni. Totuşi, aceştia au remarcat că prestaţiile slabe ale lui Puşcaş se datorează şi faptului că internaţionalul român nu este servit cum trebuie de coechipierii săi.

"Nu se observă şi nu numai pentru propriile sale defecte: servit puţin şi prost", au scris jurnaliştii de la Tuttomercatoweb.

În urma acestui rezultat de egalitate, Bari se află pe loc direct retrogradabil, cu o etapă rămasă de disputat. În ultimul meci al sezonului, Bari o va întâlni pe Brescia şi este obligată să obţină un rezultat pozitiv, pentru a spera că va prinde măcar barajul de menţinere în Serie B.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele