Ultima oră
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

George Puşcaş, pe lista unei echipe din Italia

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 7 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21658621/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024.jpg

George Puşcaş a fost prezent la EURO, dar a evoluat foarte puţin.

Atacantul de 28 de ani a prins pe teren 16 minute cu Ucraina şi 24 cu Slovacia, Denis Drăguş fiind titular în toate cele patru partide din Germania.

După ce împrumutul său la Bari a ajuns la final, Puşcaş a revenit la Genoa, dar sunt slabe şanse ca echipa din Serie A să îl păstreze pe stranier. Se pare că Puşcaş ar putea rămâne în Italia, dar la o formaţie din Serie B. 

Salernitana a făcut un sezon execrabil şi a retrogradat în Serie B, cu doar 17 puncte câştigate în Serie A, la 13 puncte de penultimul loc şi la 19 de primul loc care a garantat rămânerea în primul eşalon italian.

Deocamdată, Salernitana nu a făcut o mutare importantă în perioada de mercato, dar italienii au anunţat că Puşcaş se află pe lista retrogradatei.

"Salernitana ar putea reveni la atac la sfârşitul lunii. De asemenea, s-au purtat discuţii cu tânărul portar Magro şi atacantul Francavilla Artistico. Cele două mutări sunt în standby. Numele mai multor jucători au fost legate de Salernitana: Veseli Tripaldelli, Di Tacchio, Thiam, Paleari, Puşcaş şi Riccio", au scris cei de la Tuttomercatoweb.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele